Judith maakt het team compleet

Geschreven op 18 september 2016
Deze maand hebben we ons 12e lid mogen verwelkomen. Judith ging al een tijdje met ons mee airsoften. Ze is gezellig en fanatiek in het spel. Tevens de 2e PCU-vrouw in het team :P.

Hiermee is in een jaar tijd ons team met 4 nieuwe leden uitgebreid. Dit is voornamelijk vanwege de inactiviteit van sommige bestaande leden. Met deze ruime bezetting blijven we zeker iedere maand de diverse airsoftvelden bezoeken. Ten slotte is er bij deze een ledenstop afgekondigd.

Maurice joins the club


Geschreven op 26 juni 2016
Naast Josja wordt in 2016 het team door nog een ervaren speler versterkt. Maurice kenden we al langere tijd, maar verkoos altijd freelance te spelen. Dit jaar veranderde dat en is hij onderdeel van PCU geworden. Altijd fijn om mensen er bij te hebben met dezelfde mindset.
Een nieuw PCU logo/patch


Geschreven op 18 juni 2016
Na 9 jaar was het tijd voor een update van het teamlogo. Het ontwerp is na enkele maanden afstemmen en finetunen drastisch aangepast ten opzichte van het oude logo. Een aantal elementen zijn bewaard gebleven waaronder de desert kleuren en de silhouetten.

Daarna is er een bestelling gedaan voor nieuwe patches. Ook het materiaal is gewijzigd. We zijn van een geborduurde patch naar een 3d PVC patch overgestapt. We zijn zeer tevreden met het resultaat (zie onder).

 


Het 10e PCU-lid is Josja a.k.a. Shifty


Geschreven op 16 januari 2016
PCU bestaat deze maand 9 jaar, we gaan dus het 10e speeljaar in. Daarnaast staat het ledenaantal ook op 10, want we hebben Josja a.k.a. Shifty mogen verwelkomen als ons nieuwste lid.

Hij starte +/- 13 jaar geleden met airsoft en stopte 9 jaar geleden met deelnemen aan skirms. Nu is hij terug en versterkt ons team. Hij is fanatiek en zal voornamelijk de rol van sniper gaan bekleden.PCU breidt uit met Sander a.k.a. Shadow


Geschreven op 17 september 2015
Afgelopen zondag heeft Sander a.k.a. Shadow zijn trial afgerond en is hij lid geworden. Het ledenaantal komt daarmee op 9. Echter enkele leden zijn op dit moment minder actief, Sander zal dat gat opvullen. Daarnaast hebben we nog een trial lopen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen we dat delen.


Nieuwe PCU website!!!


Geschreven op 28 februari 2015
Na 6 jaar was het wel weer eens tijd voor een frisse look. De stijl is grotendeels hetzelfde gebleven, maar er zijn her en der zaken verbeterd zowel achter de schermen als er voor.

De grootste zichtbare verandering zijn de menu's. Links een doorsnee menu en boven een middels afbeeldingen. 

Uiteraard wordt de website weer bijgewerkt zodra er updates zijn.